Actualitat

Albet i Noya

3 vins pel Dia de la Dona Treballadora

3 vins pel Dia de la Dona Treballadora

El 8 de març, proposem un tast amb tres vins que tenen com a protagonista una dona

Ara fa un any, el diumenge 8 de març de 2020, Albet i Noya reunia al seu celler de Sant Pau d’Ordal un centenar de dones en una visita exclusiva per a elles i en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Va ser, de fet,  l’últim gran esdeveniment que es va poder fer al celler abans de la pandèmia i de l’estat d’alarma decretat just una setmana després.

dia de la dona visita Albet i Noya

Satisfets de l’èxit d’aquella jornada, i amb la frustració que suposa no poder repetir la gesta, el celler penedesenc proposa ara un tast virtual (obert a tothom) amb els seus 3 vins protagonitzats per dones: La Curiosa,  La Milana i el vi experimental Marina Rion. Tres vins que es poden adquirir a un preu especial (38€) a la botiga on line del celler i que seran comentats en directe per l’enòloga Marga Torres el proper 8 de març de 2021, a les 19h.

  • La Curiosa 2020 és un dels vins més populars del celler, un rosat jove elaborat amb les varietats pinot noir i syrah ideal per fer a copes o per acompanyar àpats informals.
  • La Milana 2016, en canvi, és un negre amb molt de cos elaborat amb caladoc, merlot i ull de llebre. Un vi mereixedor l’any 2019 del Vinari d’Or al Millor Vi de Guarda i que està dedicat a l’antiga propietària de la fina Can Milà de la Roca, a Lavern.
  • La Marina Rion 2020 és un blanc experimental elaborat amb una varietat recuperada a les muntanyes d’Ordal i que duu el mateix nom. Fa referència a la rebesàvia de Josep Maria Albet, la primera dona de la família en viure i treballar a la finca de Can Vendrell de la Codina.

L'enòloga d'Albet i  Noya

Marga Torres és enòloga d’Albet i Noya des de fa 28 anys i serà l’encarregada de presentar aquests tres vins especials en una jornada on es vol reivindicar el paper de la dona treballadora dins el món del vi.

Per adquirir el pack especial, podeu anar a www.albetinoya.cat/shop o directament a la botiga del celler. El pack es pot adquirir independentment de si es participa o no al tast del dia 8 de març i aquest està obert a tothom, homes i dones. El preu dels tres vins són 38€ i inclou una bossa tote curiosa de regal.

Compra el lot especial Dia de la Dona

  |    |  

Més noticies que et poden interessar