Un Clàssic Penedès valent, sense sulfits afegits i elaborat amb el mètode ancestral. En aquest vi no s’hi han afegit ni llevats ni sucres per fer una segona fermentació. És un brut natural. Només xarel·lo ecològic 100 % de les muntanyes d’Ordal.
De bombolla delicada i persistent, fa gaudir d’una àmplia gamma de fruita blanca madura i d’un equilibri perfecte entre una acidesa fresca i una qualitat sedosa en boca de gran complexitat. El concepte de mineralitat té la màxima expressió en aquest escumós.
Un Clàssic Penedès elaborat a partir de macabeu, xarel·lo, parellada i una petita aportació de chardonnay. Un escumós brut ple de consistència i amb agradables aromes de criança. Ideal per acompanyar qualsevol àpat i per als bons aperitius.
Un Clàssic Penedès elaborat a partir de macabeu, xarel·lo, parellada i una petita aportació de chardonnay. Un escumós brut ple de consistència i amb agradables aromes de criança. Ideal per acompanyar qualsevol àpat i per als bons aperitius.
Marcades aromes cítriques i de poma verda que combinen a la perfecció amb les primeres reminiscències de mares fines i poma al forn que ens ofereixen els 18 mesos de criança. En boca és llarg, fresc i amb una bombolla molt integrada.
Les bombolles més dolces i juganeres d’Albet i Noya. Un Clàssic Penedès fresc i agradable en boca però que manté la força i consistència dels 15 mesos de criança. Elaborat 100% amb pinot noir.
Amb un bonic color salmó, aquest escumós té un marcat caràcter afruitat, amb records de maduixes, cireres o figues fresques, que harmonitzen molt bé amb aromes de criança, llevats i pastisseria.
Per als grans àpats i celebracions, el nostre reserva 3 brut nature, elaborat amb xarel·lo, macabeu, parellada i chardonnay, i amb més de 36 mesos de criança. Tot un senyor Clàssic Penedès que sap viure i transmetre el pas dels temps.
Per als grans àpats i celebracions, el nostre reserva 3 brut nature, elaborat amb xarel·lo, macabeu, parellada i chardonnay, i amb més de 36 mesos de criança. Tot un senyor Clàssic Penedès que sap viure i transmetre el pas dels temps.
Notem aquí ja la complexitat dels més de tres anys de criança que té aquest escumós insígnia de la casa. Mels, torrats i brioixeria sense perdre mai la frescor de l’herba fresca o la fruita madura. En boca és sec, llarg, persistent i amb una bombolla molt fina i integrada.