Actualitat

Albet i Noya

El Curiós Solidari d'Albet i Noya

El Curiós Solidari d'Albet i Noya

El vi d'Albet i Noya ha donat formació en alfebetització digital a més de 120 personnes del col·lectiu Entrem

Al Juliol de 2020 Albet i Noya treu al mercat el vi Xarel·lo Curiós Solidari, un projecte que va començar a caminar juntament amb la cooperativa d’inserció laboral ENTREM.

En aquell moment ens vam veure amb la necessitat de posar-nos al costat d’un col·lectiu tan vulnerable com oblidat com són les persones afectades per un trastorn de salut mental.

Per això, amb la nova normalitat traient el cap, vam donar suport al projecte d'alfabetització digital i a una sèrie de mesures per poder donar continuïtat i atenció a les persones participants als programes d'inserció laboral d’Entrem. 

                                                      

Sis mesos després de la sortida al mercat del Curiós Solidari, els beneficis obtinguts de la venda del vi han ajudat a més de 120  persones que s’han pogut formar i guanyar autonomia en eines digitals i poder així continuar la seva formació i inserció a la societat. Entre les accions dutes a terme pel grup cooperatiu hi ha les formacions grupals de com connectar-se i fer ús de plataformes i eines telemàtiques; cursos en línia d’inserció laboral, obtenció del B1, graduat en educació secundària o altres titulacions, i el suport psicosocial continuat a través de videotrucades o altres plataformes digitals. 

Des d’Albet i Noya s’han elaborat 25.000 ampolles del Curiós Solidari (anyades 2019 i 2020) que s’han distribuït pel mercat nacional els darrers sis mesos. Podeu trobar el Curiós Solidari  a establiments com Bon Preu Esclat, Ametller Origen,  Carrefour, keisy supermercats  i altres  botigues especialitzades o la nostra shop on line.

Compra'l aquí!

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar