Actualitat

Albet i Noya

Brut 21, el millor escumós reserva de Catalunya

Brut 21, el millor escumós reserva de Catalunya

El Clàssic Penedès triomfa als Premis Vinari 2020

El peculiar cupatge del Brut 21, elaborat amb chardonnay i parellada al 50%, ha seduït el jurat dels premis Vinari que li han atorgat la màxima distinció en la categoria d’escumosos reserva. No va ser l’únic premi d’Albet i Noya en la nit dels Vinari, ja que el vi negre Syrah Col·lecció es va endur una medalla de plata.

La 8a edició dels Premis Vinari va tastar a cegues més 850 referències de 240 cellers catalans. Enguany, la gala es va celebrar a l’Auditori de Vilafranca amb estrictes mesures de seguretat i va ser presentada per l’escriptor Màrius Serra i l’actor Toni Albà.

El brut 21 és un escumós especial que va ser ideat per celebrar el pas al nou mil·lenni, l’any 1999. La sorprenent proposta, amb un cupatge poc vist fins aleshores, va agradar tant que el mateix consumidor va demanar que no fos una edició especial sinó que es convertís en una nova línia d’escumosos d’Albet i Noya. Ben aviat el va seguir el Brut 21 Barrica, elaborat amb chardonnay i pinot noir i un lleuger pas per botes de roure francès.

DESCOBREIX ELS ESCUMOSOS D'ALBET I NOYA

Compral's a un preu especial

  |    |  

Més noticies que et poden interessar