Actualitat

Albet i Noya

Quatre vins inédits i irrepetibles

Quatre vins inédits i irrepetibles

Albet i Noya participa a la Setmana del Vi Català amb un tast de varietats recuperades.

Albet i Noya s’ha sumat a la primera edició de la Setmana del Vi Català amb una experiència on vol donar a conèixer la seva vessant més experimental. El celler pioner en vinyes i vins ecològics va capitanejar, a finals dels 90, un projecte de recuperació de varietats antigues d’on n’han sortit alguns vins peculiars com ara el Marina Rion, el Belat o el Blanc XXV.

De  tots aquests anys d’experimentació n’han sortit molts vins que mai han vist la llum però que tenen un alt valor enològic. Aprofitant la Setmana del Vi Català, Albet i Noya ha embotellat una petita partida de vins experimentals i els ha posa a l’abast de tots els aficionats del món del vi que tinguin ganes de tastar coses noves i diferents.

El pack de 4 vins (un blanc, un negre, un escumós i un dolç) es pot comprar durant aquesta setmana a la web d’Albet i Noya a un preu especial de 39 euros amb les despeses d’enviament incloses. El dimecres 18 de novembre, a les 19h, Josep Maria Albet comentarà els vins en directe en un tast en línia amb tots els que hagin comprat el pack especial. 

Compra la teva experiència

La vinya experimental d'Albet i Noya

 

Els escumosos a debat

Encara dins la Setmana del Vi Català, Josep Maria Albet participarà aquest dijous a una trobada virtual par parlar de la situació dels escumosos a Catalunya i on hi haurà representants de Clàssic Penedès, Corpinnat i Cava. La trobada serà el 12 de novembre a les 17:30h al canal de televisió propi de la Setmana del Vi Català.

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar