Actualitat

Albet i Noya

Tastos de vi i experiències a domicili

Tastos de vi i experiències a domicili

A casa, a la feina, a la segona residència o en una casa rural. On vols que fem un tast d'Albet i Noya?

Sorprèn els teus clients,  convidats i amics amb un tast comentat dels nostres vins  sense moure't de casa . Un sommelier d'Albet i Noya vindrà,  prepararà la taula de tast allà on tu li demanis i durant una estona tindràs un tast comentat de forma privada i amena.

Tu poses la casa  i nostres posem  el vi, les copes i  moltes ganes de passar-ho bé!

Preparem tastos a mida segons les teves preferències. Tastos d'iniciació al món del vi o tastos específics d'escumosos,  vins curiosos,   varietats desconegudes, negres de guarda, etc... Demanan’s el que més t’agrada i nosaltres ho dissenyem.

També pots  convertir-ho en una experiència gastronòmica si combines  el tast de vins amb formatges artesans Xerigots , embotits i patés  Mitjans o  amb Xocolates ecològiques Solé o qualsevol altra proposta que et passi  pel cap.

 

Preu:  a partir de 30 euros per persona (mínim 10 persones)

Desplaçaments gratuïts dins la DO PENEDÈS (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf)

Grups inferiors a 10 persones,  consultar

Més informació i reserves a visita@albetinoya.cat

 

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar