Actualitat

Albet i Noya

Els vins d’Albet i Noya, èxit al Penedès, Girona i La Rioja.

Els vins d’Albet i Noya, èxit al Penedès, Girona i La Rioja.

Amb la represa de l'activitat dins el sector del vi, Albet i Noya es penja una bona colla de medalles d'or!

El concurs ECOVINO, dedicat exclusivament als vins ecològics de tot l’Estat, escull el Chardonnay Col·lecció com a millor blanc de criança i li dona la màxima categoria: el GRAN OR. El Chardonnay Col·lecció 2016 és un vi d’edició molt limitada ja que només se’n fan 1500 ampolles l’any.

No és l’únic vi d’Albet i Noya que s’ha endut medalla en aquest certamen. També el Reserva Martí, el negre de guarda per excel·lència del celler, s’ha emportat una medalla d’or i, en escumosos, l’or ha anat pel Brut 21 Barrica i la plata pel Brut 21. Amb aquests resultats, Albet i Noya ha estat l’empresa més guardonada del concurs juntament amb el celler Cornelio Dinastía de la Rioja.

 

I al Penedès, negres!

Dilluns va tenir lloc a Vilafranca l’entrega del 54è Concurs Tastavins Do Penedès. En aquest cas, el vi més ben valorat d’Albet i Noya ha estat el vi negre Reserva Martí 2013, que s’ha endut medalla d’Or al millor negre de criança. Altres vins guardonats del celler, amb medalla de bronze, han estat el Chardonnay Col·lecció (millor blanc de criança), Ull de llebre curiós (millor negre jove), Curiosa (millor rosat) i Brut 21 ( millor escumós Clàssic Penedès). 

Més medalles a Girona

I també bones notícies que arriben des del concurs GIROVI dels Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya, amb seu a Girona. El Reserva Martí 2013 i el Brut 21 Barrica 2015 s'han penjat una medalla d'or i argent respectivament en la 25a edició del certamen promogut pel reconegut periodista i sommelier Agustí Encesa.

Tasta'ls

Compra els tres millors vins d'Albet i Noya en aquest PACK ESPECIAL (a la botiga en línia i al celler)

  |    |  

Més noticies que et poden interessar