Actualitat

Albet i Noya

Una visita al celler només per a dones

Una visita al celler només per a dones

Celebrem el 8 de març amb una jornada de música, humor i vi per a un públic eminentment femení

DIA: diumenge 8 de març

HORA: 10:30-14h

LLOC: Albet i Noya. Can Vendrell de la Codina s/n. Sant Pau d’Ordal

PREU: 5 € anticipada. 8 € al celler

ENTRADES EXHAURIDES.

Entrada lliure a partir de les 12:30h per venir al concert-vermut amb AYA SIMA

 

Ser dona, ser amant del vi i tenir ganes de fer un matí d’enoturisme. Aquests són els tres requisits que es necessiten per poder visitar el celler Albet i Noya el proper diumenge 8 de març, dia de la dona treballadora.

El departament d’enoturisme del celler ha organitzat un matí d’activitats en que les dones seran protagonistes.

Per començar, a les 10:30h, hi haurà una visita al celler a càrrec del personal femení d’Albet i Noya, entre elles enòloga Marga Torres, i un tast de vins protagonitzats per dones com ara La Curiosa, La Milana o el Marina Rion

Seguidament, l’actiu Sandra Rivera protagonizarà un monòleg “eròtic” titulat Diumenge en el qual reinventa les tardes d’aquest dia de la setmana ara que s’ha quedat soltera i no pot fer els típics “plans de diumenge a la tarda per a parelletes”.

La jornada acabarà amb un concert vermut a càrrec de la cantant gironina Aya Sima (ex Pepper Pots) que omplirà el jardí del celler de funky, soul i blues, tot ben acompanyat amb els vins i escumosos ecològics d’Albet i Noya.

L’entrada a la jornada té un preu de 5 € anticipada (8€ al celler). Des del celler es demana que cada participant porti una peça lila a la seva vestimenta. L’acte no està vetat als homes però sí que està pensat per fer una jornada entre amigues, mares, filles, cosines, companyes de feina, etc. 

Albet i Noya és pioner en vinyes i vins ecològics i va ser també un dels primers cellers del Pendès en fer una aposta cap a l’enoturisme de proximitat. Actualment passen pel celler prop de 5000 visitants d’arreu del món. Entre la seva completa oferta (visitar la pàgina web) destaquen les rutes amb bicicleta elèctrica, mehari, segway i 4x4. També té visites combinades amb el centre de visites de Xocolata Simon Coll, la sala d’escapisme Can Bruna o amb diferents restaurants de Subirats.

3 vins ideals pel DIA DE LA DONA

 La Marina Rion. És la nostra rebesàvia, ara convertida en un a varietat blanca recuperada a les Muntanyes d'Ordal que ens dona vins frescos i afruitats, un punt exòtics i amb bona capacitat d'envelliment. ⁠

La curiosa. el nostre rosat⁠ de pinot noir i syrah. Un vi per aquells que reivindiquen el rosat ⁠

 La Milana⁠. Era la senyora que antigament cuidava les vinyes de la finca Can Milà de la Roca (a Lavern) i ara dona nom a un vi de guarda mereixedor del premi Vinari d'Or 2020 al millor negre de criança.⁠

► https://albetinoya.cat/shop/

  |    |  

Més noticies que et poden interessar