Actualitat

Albet i Noya

Reserva Martí 2013, nova anyada i nova medalla

Reserva Martí 2013, nova anyada i nova medalla

És medalla d'or a Millésime Bio juntament amb El Blanc XXV (plata) i el Brut21 Barrica (bronze)

El Reserva Marti, vi icona del celler Albet i Noya, acaba d'estrenar la seva anyada 2013 i ho ha fet amb una nova medalla d’or a sota el braç. El certamen Challenge Millésime Bio ha valorat 1612 vins ecològics de 13 països diferents i el Reserva Martí ha sigut l’únic vi català que ha ascendit a la màxima categoria.

L’anyada 2013 del Reserva Martí està elaborat amb raïms seleccionats de cabernet sauvignon, merlot, syrah i ull de llebre. Té 24 mesos de criança en botes de roure francès i més de tres anys de repòs en ampolla

Llegiu la història del Reserva Martí en aquest article!

No ha sigut l’únic vi d’Albet i Noya premiat al certamen de Millésime Bio. El Blanc XXV 2014 (elaborat amb viogner i les varietats experimentals marina rion i vidal) ha obtingut una medalla de plata; i l’escumós Brut21 Barrica (chardonnay i pinot noir), una de bronze.

La fira Millesime Bio té lloc a Montpellier del 27 al 29 de gener i reuneix  més de 1300 cellers internacionals. És una de les fires més importants especialitzades únicament en vins ecològics.

Els vols tastar? Compra'ls a la nosta botiga en línia

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar