Actualitat

Albet i Noya

Les japoneses trien el Lignum Blanc

Les japoneses trien el Lignum Blanc

El Sakura awards és un concurs on totes les tastadores són dones.

El Lignum blanc ha seduït a les japoneses al concurs Sakura awards que s'ha celebrat recentment al país nipó. El vi d'Albet i Noya, elaborat amb un cupatge de xarel·lo, chardonnay i sauvignon blanc, ha obtingut la màxima distinció, un doble or, a un concurs que té, com a peculiaritat, que totes les jutgesses són dones. En concret, 560 dones, que han hagut de triar entre 4.333 vins de 29 països diferents.

El lignum blanc no ha sigut l'únic vi premiat en aquest concurs japonès. També el seu germà, el Lignum negre, s'ha endut una medalla d'or. En total,  els vins catalans han aconseguit un total de 69 medalles,  5 han estat “Doble Or”, 33 d’Or i 31 de Plata.

Ens trobem davant dos vins informals i afruitats, amb un lleuger pas per bóta, que són ideals per prendre a copes o per acompanyar àpats casuals. Actualment al mercat hi podreu trobar l'anyada 2018 del blanc, i la 2017 del negre. Si no pots esperar a tastar-los, els pots trobar a la nostra BOTIGA ON LINE, i rebre'ls a casa en menys de 48 hores.

TASTA'LS

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar