Actualitat

Albet i Noya

Rebem el guardó com a millor iniciativa d'Enoturisme per la FEGP en els premis 'La Nit d'Empresa 2017'

Rebem el guardó com a millor iniciativa d'Enoturisme per la FEGP en els premis 'La Nit d'Empresa 2017'

Els premis atorgats reconeixen la feina ben feta de 18 empreses del Gran Penedès i Garraf.

El passat dijous 22 de juny per la nit es va celebrar a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes ‘La Nit de l’Empresa 2017’, un dels esdeveniments empresarials més importants del Gran Penedès organitzat per la nova FEGP (Federació d’Empresaris del Gran Penedès i Garraf). Van presentar la nova imatge corporativa, fruit de la fusió entre la UEP (Unió Empresarial del Penedès) i l’ADEG (Associació d’Empresaris del Penedès Garraf). 

Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, van presidir l’acte juntament amb altres autoritats governamentals i fins a 600 comensals entre representants d’empreses i institucions de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. 

Vam ser una de les empreses cridades a pujar a la tarima i recollir guardó, i aquest cop no dedicat a un dels nostres vins, sinó a la tasca de desenvolupament i promoció de l’Enoturisme que duem a terme des de fa més de 4 anys. 

Així doncs, la FEGP ens va concedir el Premi FEGP 2017 en l’Àmbit de l’Enoturisme. 

Un reconeixement important a la trajectòria ascendent que ha protagonitzat l’enoturisme pel celler de Josep Maria Albet i Noya en els darrers anys, i que no farà altra cosa que contribuir a continuar dedicant esforços per tal que la promoció d’aquestes activitats sigui un dels punts cabdals del negoci en un futur.

  |    |  

Més noticies que et poden interessar