Solidaris

Entrem

Hi Entrem!

Les persones curioses són aquelles que, quan veuen una porta mig oberta, tot d'una pensen: Hi entrem? Per això, a Albet i Noya, davant la situació que estan vivint els col·lectius més vulnerables de la societat de seguida hem dit: Hi entrem!

EntremAquest any 2020, hem signat un conveni de col·laboració amb Entrem, Grup Cooperatiu d'inserció laboral. Junts volem treballar a favor de la inclusió social i laboral de les persones amb trastorns de salut mental i altres col.lectius vulnerables de la Vegueria Penedès.

Vinyes davant de Can Vendrell

Què ens uneix?

  1. Som d'aquí. Som del Penedès i estimem aquesta terra i la seva gent.
  2. Som pioners. La primera de les cooperatives del Grup Entrem va néixer fa 25 anys com la primera cooperativa a Catalunya formada íntegrament per persones amb trastorn de salut mental. Nosaltres, ja en fa 40 que vam apostar pel conreu ecològic
  3. Som inquiets. Cada ú dins el seu camp i la seva manera però mai ens aturarem de créixer i vetllar per allò que ens importa.
  4. Som socials. Ens preocupa el benestar de les persones i l'ecosistema on ens movem.

Per què un curiós solidari?

Davant la situació provocada per la crisi del COVID19, Albet i Noya hem volgut crear un vi solidari que ajudi a les persones especialment vulnerables a no quedar-se enrere en la societat. I és que davant la incertesa i la situació de crisi sanitària i global actual, les persones amb especials dificultats que conviuen amb problemes de salut mental viuen immerses en un doble confinament, l’emocional i el social, difícil de gestionar.

Per això, Entrem ha desenvolupat un programa especial d'acompanyament i alfabetització digital per tal que les persones amb trastorn de salut mental i risc d'exclusió social puguin seguir treballant i formant-se en aquesta nova realitat on line, on la inclusió digital permet la inclusió social.

Volem

  • Repartir equips informàtics i altres eines digitals per oferir als participants de les formacions on line així com connexions a internet.
  • Oferir Formació on line inclusiva i accesible.
  • Oferir assessorament laboral continuat i adaptat a la nova realitat en la cerca de feina.
  • Donar suport en gestió emocional de col.lectius especialmente vulnerables.
  • Oferir un servei telemàtic de suport psicolaboral.
  • Fer créixer els serveis i projectes laborals que ofereixen feina a persones especialment vulnerables, amb la col·laboració del teixit social i empresarial del territori.

In memoriam

La relació d’Albet i Noya i Entrem no és nova ni és casual ja que existeix una connexió molt especial i propera.

Núria Albet i Noya, germana dels propietaris del celler, va formar part durant molts anys del col·lectiu Nou Verd, integrat dins Entrem i que gestiona projectes de jardineria inserint laboralment persones amb diferents graus de malaltia mental.

Núria Albet i Noya
Curiós Solidari

Col·labora!

Participa d'aquesta col·laboració comprant el Curiós Solidari a la nostra botiga online.