El Bosc Negre

2019

Del nostre millor xarel·lo, collit a la vinya del Bosc Negre, a 400 metres d’altitud, neix aquest vi amb una essència 100% Muntanyes d’Ordal. El Bosc Negre és un xarel·lo brisat que ha estat seleccionat gra a gra i ha fet fermentació i criança amb les seves pells en botes de roure francés.

Comprar online

__ Notes de tast __

És un vi blanc amb intenses aromes de pell de taronja, mels i herbes remeieres pròpies del Mediterrani. En boca és molt voluminós i llarg, amb un final amarg característic de la varietat. El contacte amb les pells i el seu pas per botes de roure li donen uns tanins molt fins ideals per maridar amb carns al forn com el xai o el garrí. També és un vi ideal per combinar amb formatges forts.

No hi han ressenyes d'aquest vi

El Bosc Negre

La Finca

El Bosc Negre és una finca de petites tarrasses de pedra seca a les Muntanyes d’Ordal. És la nostra vinya més alta (a 400 metres d'altitud) i fou plantada l’any 1962.

La seva estructura en forma de boomerang dona a les vinyes una doble exposició molt interessant per fer un vi ric i equilibrat. Part de les terrasses estan orientades a l’est, cap al port d’Ordal, i l’altra part, a l’oest, cap a la plana penedesenca.

Tota la finca està envoltada de boscos i vegetació típicament mediterrània que dona al vi un caràcter molt especial. Al cim de la finca hi ha un monument dedicat l’art de pedra seca, obra de Víctor Mata i el Centre d’Estudis de Subirats.


Altres vins que et poden agradar

El Fanio Efecte Ancestral