Actualitat

Albet i Noya

Ruta de tapes amb préssec d'Ordal

Ruta de tapes amb préssec d'Ordal

Tornen les tapes pel mercat del préssec d'Ordal. Una visita a Albet i Noya amb ruta gastronòmica als restaurants del municipi

Els caps de setmana de juny, juliol i agost la plaça Sant Pau d’Ordal acull el popular Mercat del Préssec d’Ordal que reuneix, en un mateix espai, els diferents productors dels municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès.

Com ja és habitual, i en col·laboració amb els restaurants del municipi, Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec de l’Ordal on es mariden els vins del celler amb diferents plats elaborats pels restaurants Cal Xim i Cal Pere del Maset .

La Ruta de tapes pel Mercat del Préssec d’Ordal tindrà lloc tots els diumenges de juliol a les 11h. Just en arribar es farà una visita al celler on s’explicarà la història dels vins ecològics d’Albet i Noya, es visitarà la vinya i es coneixeràn de primera mà alguns dels projectes experimentals que es tenen en marxa. Tot seguit, el grup es desplaçarà a Sant Pau d’Ordal per visitar el mercat i iniciar la ruta de tapes pels restaurants del poble. 

Enguany els maridatges seran els següents:

A Cal Xim:  Milfulls de préssec d’Ordal marinat amb fetge d'ànec a la brasa i Clàssic Penedès Efecte Brut Reserva.

A Cal Pere del Maset: "Gaspatxo" de préssec d’Ordal amb gelatina de viognier amb el  vi blanc 3 Macabeus 2018 / Melós ibèric estofat amb préssec amb el vi negre La Milana 2014

Horari: Diumenges de juliol  a les 11h. (Si no hi ha un mínim de 4 persones apuntades no es podrà fer l'activitat)

Preu: 18 €

Indispensable reserva prèvia a visita@albetinoya.cat o trucant al T.93.899.48.12

Sol·licitar informació o reserva

  |    |  

Més noticies que et poden interessar