Actualitat

Albet i Noya

Reconeixement al xarel·lo

Reconeixement al xarel·lo

Bones puntuacions de James Suckling pels vins de les Muntanyes d'Ordal.

El reconegut expert en vins James Suckling ha tingut l'oportunitat de tastar alguns dels vins més representatius de les Muntanyes d'Ordal. Les seves puntuacions confirmen la nostra aposta per les vinyes més singulars d'aquesta subzona penedesenca i en especial la seva varietat reina: la xarel·lo.

Albet i noya james suckling


Tant és així que el xarel·lo brisat El Bosc Negre, anyada 2021, ha obtingut una puntuació remarcable de 94 punts. Aquest vi blanc, amb la seva textura única i sabor intens, ha impressionat l'equip de Suckling que l'ha definit com un "xarel·lo excepcional que no et pots perdre".


La nova anyada del Reserva Martí, la 2017, també ha rebut una puntuació destacada de 93 punts. Aquest vi, amb la seva profunda complexitat i caràcter únic, és una expressió autèntica de la nostra passió per l'elaboració dels millors vins negres al Penedès. És un dels negres més reconeguts que tenim tant per la crítica nacional com internacional. Un cupatge amb els millors raïms de la finca amb Cabernet Sauvignon, Merlot i Ull de Llebre i més de dos anys de criança en fusta.


El Belat 2013 també ha rebut 93 punts. Suckling l'ha definit com un vi "molt suculent al paladar i un nas amb de tocs de nabius frescos, espècies de vainilla i sotabosc". És un gran reconeixement per una varietat de raïm descoberta per Albet i Noya a finals dels 90 i recentment autoritzada pel Ministeri d'Agricultura. Una producció experimental de la qual només n'hi ha 900 ampolles cada any.


El Corral Cremat 2012 ha estat aclamat amb 92 punts. La seva elegància i sabor intens han estat reconeguts per James Suckling, consolidant la nostra posició com a creadors de vins espumosos d'excel·lència. El Corral Cremat 2012 és un Clàssic Penedès amb més de 10 anys de criança i elaborat 100% amb el xarel·lo d'una vinya molt especial a les Muntanyes d'Ordal. Només n'han sortit al mercat dues anyades i totes dues han obtingut grans premis i reconeixements.


Finalment, La Milana 2019 també ha rebut 92 punts. Aquest vi, elaborat amb varietats com el caladoc, el merlot o l'ull de llebre prové exclusivament de la finca de Can Milà de la Roca. És un vi negre intens al qual li destaquen les notes de fruita fresca vermella però també espècies i flors blaves.

  |    |  

Més noticies que et poden interessar