Actualitat

Albet i Noya

Els vins ‘Petit Albet’ han esdevingut Icones

Els vins ‘Petit Albet’ han esdevingut Icones

Albet i Noya crea una imatge més moderna pels vins més joves de la casa

 A partir d’aquesta tardor, els vins tranquils Petit Albet passen a anomenar-se ICONES i presenten un canvi radical en la seva etiqueta. 

Els primers vins en canviar la seva imatge seran el blanc i el negre, que ja podeu trobar a la nostra botiga on-line amb una etiqueta molt més amena i colorida. Posteriorment, amb la nova anyada 2023, s’incorporarà també a la gamma el vi rosat.

Els Icones són vins joves sense criança pensats per fer a copes o acompanyar àpats informals. Una de les seves peculiaritats és el tap de rosca,  que el fa més fàcil i còmode per consumir i també ajuda a mantenir la seva frescor i joventut durant molt més temps.  

L’etiqueta del nou ICONES és una recopilació d’imatges molt representatives del celler i vol fer referències als petits fragments de vida que envolten el vi més informal d’Albet i Noya. Unes icones que són obra de l’artista Joan Raven i que provenen, com ja sol ser habitual en les etiquetes del celler, del mural pictòrica L’escala del vi/graons d’alquimia que presideix la masia modernista del celler.

Descobriu el nou ICONES, un vi que és la suma i l'essència de moltes petites coses!

PVP: 7,50€

COMPRA ON LINE

 

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar