Actualitat

Albet i Noya

Reserva Martí 2016, GRAN ORO a la Rioja

Reserva Martí 2016, GRAN ORO a la Rioja

El Reserva Martí entre els millors negres de l'Estat.

El nostre negre més emblemàtic, El Reserva Martí, ha estat  distingit amb un GRAN ORO al concurs ECOVINO, que se celebra des de fa 14 anys a Logroño i que està dedicat exclusivament als vins ecològics. Obtenir aquest guardó en una terra de vins negres com és la Rioja ens omple d'orgull i ens valida la nostra aposta en reivindicar aquest tipus de vins al Penedès.

El Reserva Martí està elaborat amb una selecció dels millors raïms de la finca. Un cupatge de cabernet sauvignon, syrah i ull de llebre amb dos anys de criança en botes noves de roure francès i un  posterior afinament en ampolla.

Més informació sobre el concurs

  |    |  

Més noticies que et poden interessar