Actualitat

Albet i Noya

El Corral Cremat entre els 100 vins que no et pots perdre

El Corral Cremat entre els 100 vins que no et pots perdre

La Guia de Vins 2023 de la Vanguardia escull l'escumós d'Albet i Noya i li dona 97 punts.

Un any més, la Vanguardia i Lluís Tolosa, han presentat la seva Guia de vins 2023, 100 vins que no et pots perdre, un recull de 100 propostes seleccionades per sommeliers i experts de renom com són Ferran Centelles, Meritxell Falgueras, Maria José Huertas, Zoltan Nagy, Alicia Estrada i el mateix Lluís Tolosa.

Entre les 100 propostes hi destaca, amb 97 punts, el nostre vi escumós El Corral Cremat que culmina així un any ple de premis i reconeixements. De fet, el Corral Cremat se situa a l'elit dels vins escumosos ja que només dos vins (El Corral Cremat d’Albet i Noya i el Turó del Mota de Recaredo) han assolit aquesta preuada puntuació en la seva categoria.

La Guía de Vins 2023 també escull el personatge de l’any que ha recaigut en René Barbier i el seu vi Clos Mogador. Només un vi ha assolit la màxima puntuació de 100 punts, el Ribeiro Fai un Sol de Carallo, del celler Bodegas del Paraguas.

Aquesta és la segona edició d’aquesta publicació editada per la secció Comer de la Vanguardia i que compta amb el suport de l’Incavi. La guia ha estat premiada com a Best Wine European Book en els prestigiosos premis Gourmand World Award 2022.

  |    |  

Més noticies que et poden interessar