Actualitat

Albet i Noya

Què fer al Penedès? (després de visitar Albet i Noya)

Què fer al Penedès? (després de visitar Albet i Noya)

Venir a visitar Albet i Noya és també fer un viatge a una de les comarques més apassionants i boniques de Catalunya: El Penedès. En aquest article et proposem 5 activitats per completar la teva visita i tenir una experiència total.

1. Anar a fer un bon dinar

El Penedès compta amb una bona oferta gastronòmica per a tots els públics i butxaques. Des d’Albet i Noya t’oferim visites combinades amb restaurants del nostre municipi. Els que vulguin un menú tradicional no es poden perdre Cal Xim (la millor brasa del Penedès) i els que vulguin un menú degustació amb plats d’alta cuina tenen una cita obligada a Cal Pere del Maset. Si el que voleu és un dinar entre vinya amb unes vistes espectaculars a les muntanyes de Montserrat, el vostre lloc és el Mirador de les Caves.

Consulta tota l’oferta gastronòmica del Penedès aquí.

També és indispensable, si vens durant els mesos d’estiu, una visita al Mercat del Préssec d’Ordal.

2. Dormir entre vinyes

Des de 2019, la comarca del Penedès compta amb una xarxa de 12 àrees d'autocaravanes totalment equipades amb zones de pícnic, recàrrega d’aigua i disposició de residus. A la web de Turisme Penedès pots consultar les àrees RV promogudes des del consorci i altres espais privats de gran interès paisatgístic. Així mateix, el Penedès disposa d’una completa oferta en cases rurals que faran la teva experiència inoblidable. Si vols estar tranquil prova també algunes opcions originals de glamping al Penedès com ara dormir en una barraca de vinya o en una tenda de campanya enmig del bosc.

3. Conèixer la història del vi a Catalunya

Sabies que el Penedès ja s’hi feia vi fa més de 2700 anys? A pocs quilòmetres del celler hi trobaràs el Centre d’Interpretació Font de la Canya on podràs descobrir la història de la viticultura catalana. Els centenars de pinyols carbonitzats i mineralitzats recuperats a les recents excavacions arqueològiques representen el conjunt més important i més antic documentat avui en dia al nostre país.

Així mateix, també us convidem a fer una visita al Vinseum, Museu de les Cultures del vi ubicat a la plaça de Santa Maria de Vilafranca del Penedès.

4. Fer esport entre vinyes

Sigui a peu o en bicicleta al Penedès disposem de multitud de camins, rutes i activitats pels més esportistes de la casa. A Albet i Noya disposem d’una ruta de senderisme entre vinyes com és la Ruta al teu aire a El Fanio o també la ruta en bicicleta elèctrica per les vinyes amb visita inclosa al celler. El dia 19 d'agost, a més, fem una sortida de Nordic Walking per conèixer les finques d'Albet i Noya. Una ruta de 10 km per contemplar la posta de sol des d'un dels racons més bonics del Penedès.

Des de l'Ajuntament de Subirats et proposen el Padala&Tasta i també un complet programa de rutes entre vinyes i cellers. I si ets un amant de la bicicleta i de les emocions fortes no et perdis la proposta de  Penedès360.

5. vine a gaudir de la verema amb un pícnic entre vinyes

El 4 de setembre és el dia escollit pels cellers del Penedès per fer un pícnic entre vinyes. A Albet i Noya us proposem 8 espais de la nostra finca on podreu gaudir de la naturalesa i del Penedès en una de les èpoques de l'any més boniques. En cada un d'aquests espais estareu sols amb el vostre grup d'amics i família i podreu gaudir dels vins d'Albet i Noya i d'una completa selecció de productes de proximitat. (Embotits de Ca l'Estevet, formatges de Xerigots, carquinyolis Escalfet, codonyat Valliser entre altres sorpreses!).

Ja pots fer la teva reserva AQUÍ.

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar