Actualitat

Albet i Noya

La gran rifa de Nadal

La gran rifa de Nadal

Ja ha arribat el Nadal i a Albet i Noya, com cada any, tirem la casa per la finestra.

Enguany, hem decidit fer una RIFA on line a través de la xarxa social instagram amb uns lots de vins ben atractius perquè sigueu els reis de la taula aquestes festes.

Del 2 al 20 de desembre, des d’Albet i Noya anirem compartint  fotografies al nostre feed d’instagram amb els diferents productes a sortejar i diferents proves a realitzar. Cada divendres sortejarem un lot de vins entre tots els participants de la setmana. I el dia 20, sorteig especial per a tots aquells que hagueu participat al llarg de la rifa.

Tots els participants a la rifa rebreu, via missatge directe (MD), un número que us permetrà participar als diferents sortejos que farem. Recordeu-vos sobretot de citar @albetinoya i de ser seguidors del nostre perfil perquè us puguem veure i enviar, així, el número per la rifa.

Quant més participeu, més números tindreu i més possibilitats de premi.

Animeu-vos!

Què, encara no ens seguiu a instagram? ;)

BASES LEGALS

  |    |  

Més noticies que et poden interessar