Actualitat

Albet i Noya

Taller de Nadal

Taller de Nadal

L'1 de desembre, fem un taller infantil de decoracions nadalenques amb taps de suro.

El diumenge 1 de desembre, Albet i Noya organitza una visita familiar amb motiu de les festes nadalenques.  A partir de les 11:30h, petits i grans podran visitar al celler i conèixer de ben a prop la història i els vins del nostre celler ecològic. Els més petits, de 3 a 12 anys, ho faran acompanyats de monitors especialitzats que els explicaran el procés d'elaboració del vi de forma fàcil i divertida.

Acabada la visita, hi haurà un taller de manualitats per fer decoracions nadalenques amb taps de suro. Els més petits es podran fer les seves pròpies peces per endur-se a casa, així com també col·laboraran en l'arbre de nadal que, durant aquestes festes, presidirà la botiga i centre de visites d'Albet i Noya.

L'activitat està pensada per a nens i nenes de 3 a 12 anys i té una durada aproximada de 2 hores i mitja. Serà també un bon moment per preparar els vins i escumosos per aquestes festes ja que es podràn comprar els vins d'Albet i Noya amb descomptes especials.

DATA: diumenge 1 de desembre

HORA: 11:30 - 14h.

PREU: Adults, 13 euros (visita + degustació de 3 vins). Infantils, 6€

RESERVES: visita@albetinoya.cat - 682 288 548

Places limitades

visita infantil celler albet i noya

 

 

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar