Actualitat

Albet i Noya

La Milana, millor vi de guarda de Catalunya

La Milana, millor vi de guarda de Catalunya

S’ha endut el premi Vinari d’Or al Millor vi de guarda i és també el millor vi de la DO Penedès.

 Els més de 18 mesos de criança de la Milana l’han situat a la categoria dels més grans vins de guarda. El seu peculiar cupatge, amb les varietats ull de llebre, merlot i caladoc (creuament entre la garnatxa i el malbec); i el seu origen en les terrasses calcàries de la Finca de Can Milà de la Roca li han donat personalitat necessària per merèixer el Vinari d’Or 2019 al millor vi negre amb més de 12 mesos de criança.

La Milana 2014 ha estat elegit com a millor negre de guarda entre 948 referències de 260 cellers, emparats en alguna de les dotze denominacions d'origen de Catalunya. En aquest sentit, La Milana també s’ha endut el Vinari d’Or al Millor vi de la DO Penedès. Curiosament, fa uns mesos, aquest mateix vi també va ser guardonat amb el 53è Concurs Tastavins  al millor negre de criança del Penedès.

No va ser l’únic vi d’Albet i Noya premiat en la nit dels Vinari. També el Clàssic Penedès Brut Barrica 21 2014 (chardonnay i pinot noir) es va endur la medalla de bronze dins la categoria d’escumosos reserva.

El vols tastar? Te'l portem a casa en 24 hores

  |    |  

Més noticies que et poden interessar