Actualitat

Albet i Noya

5 anys lluitant contra el Càncer de Mama

5 anys lluitant contra el Càncer de Mama

Durant el mes d'octrubre, la visita a Albet i Noya val molt més

Albet i Noya torna a dedicar el mes d’octubre a la lluita contra el càncer de mama. És per això que, de l’1 al 31 d’octubre totes les visites del celler destinaran 3 euros al grup ÀGATA, Associació Catalana de dones afectades de càncer de mama, tal  com s’ha anat fent els darrers 5 anys.

Aquesta acció coincideix amb la jornada de portes obertes dels cellers del Penedès del 12 d’octubre. Aquest dia, Albet i Noya oferirà visites durant tot el matí i l’entrada tindrà un cost de 3 euros, destinats íntegrament a la lluita contra el càncer de mama.

Fes una copa de rosat contra el càncer de mama

Un any més, el rosat Curiosa d’Albet i Noya agafa protagonisme en aquesta lluita i serà el vi emblema de la campanya. Durant tot el mes d’octubre els visitants del celler podran gaudir d’una copa gratuïta de rosat Curiosa durant la seva estada així com de descomptes especials a la botiga d’Albet i Noya.

L’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama (Grup Àgata) va néixer el 1995 de la necessitat d’agrupar les dones afectades per la malaltia i els seus familiars. Els seus objectius són informar i donar suport a les pacients, oferir eines de rehabilitació durant els tractaments i promoure un estil de vida saludable.

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar