Actualitat

Albet i Noya

Creix l'Efecte Papallona d'Albet i Noya

Creix l'Efecte Papallona d'Albet i Noya

La família dels escumosos incorpora un nou membre: L’efecte ancestral 100 % xarel·lo.

Aquest escumós, que fins ara es presentava sota el nom i imatge de NOSODOS+, és un dels més arriscats i particulars del celler ja que està elaborat amb el mètode ancestral, utilitza llevats naturals i no se li afegeixen sulfits en cap moment del seu procés. És de l’anyada 2015 i té 45 mesos de criança en rima, un fet que li atorga complexitat i una bombolla molt integrada.

El raïm per elaborar aquest escumós prové de les petites terrasses de xarel·lo localitzades a la finca de Can Milà de la Roca (subzona muntanyes d’Ordal) amb un terrer extremadament calcari que li dona molta personalitat.

Actualment, la família dels Efecte té quatre referències: L’Efecte brut i brut nature (amb cupatge tradicional de macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay), l’Efecte rosat (100% pinot noir) i, a partir d’ara, l’Efecte ancestral (100% xarel·lo).

Com tots els seus predecessors, l’escumós il·lustra l’etiqueta amb una papallona autòctona, en aquest cas la Hipparchia fidia, al·ludint així la gran sensibilitat que tenen aquests insectes als productes químics i també a l’ efecte papallona que l’empresa ha provocat dins el cultiu ecològic al nostre país.

Compreu-lo a la nostra shop on line i en menys de 48h el tindràs a taula!

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar