Actualitat

Albet i Noya

Un vi escumós inèdit d’Albet i Noya, medalla d’or al Millésime Bio

Un vi escumós inèdit d’Albet i Noya, medalla d’or al Millésime Bio

Josep Maria Albet celebra el seu 65è Aniversari amb un regal molt especial. Una medalla d'Or pel vi que va idear pensant en la seva jubilació.

Bones notícies per començar l'any a Albet i Noya ja que hem rebut dues medalles d'Or al Concurs Millésime BIO de Montpellier. 

Una d’elles és per la nova anyada del vi negre, icona del celler, el Reserva Martí 2016. La segona medalla ha estat per un vi inèdit que sortirà al mercat els propers mesos. Un Clàssic Penedès de llarga criança, 120 mesos, elaborat amb xarel·lo 100% de la vinya El Corral Cremat (Muntanyes d’Ordal).

El Corral Cremat és un vi molt especial per Josep Maria Albet i Noya. Es tracta d'un vi escumós que el propietari del celler va decidir començar a elaborar l'any 2011 pensant en el dia de la seva jubilació. Casualment, el palmarès del Millésime Bio es va donar a conèixer el passat divendres 14 de gener, precisament el dia en què Josep Maria Albet complia 65 anys. El vi s'havia de presentar el pròxim mes de febrer a la Barcelona Wine Week, posposada ara fins al mes d'abril.

Josep Maria Albet i Noya Corral Cremat

vinya_corral_cremat_albet_i_noya

 

Pel que fa al Reserva Martí 2016, aquest vi està elaborat amb raïms seleccionats de cabernet sauvignon, syrah i ull de llebre. Té 24 mesos de criança en botes de roure francès i més de tres anys de repòs en ampolla.

La fira Millesime Bio de Montpellier s’ha posposat fins al 28 de febrer tot i que manté una versió digital el 24 i 25 de gener. És una de les fires més importants especialitzades únicament en vins ecològics. Al concurs Millesime Bio 2022 s’hi han presentat 1960 vins de 16 països diferents. Enguany, només tres vins catalans han assolit la màxima categoria, dos d'ells d'Albet i Noya.

Compra Reserva Martí 2016!

  |    |  

Més noticies que et poden interessar