Actualitat

Albet i Noya

Celebrem 30 anys del Brut Celler de Can Roca

Celebrem 30 anys del Brut Celler de Can Roca

Albet i Noya elabora, des de 1991, el vi escumós de benvinguda als restaurants dels germans Roca a Girona

Era un 5 de febrer de 1991 quan una ampolla del nostre vi escumós Brut Reserva (aleshores emprat dins la DO CAVA) entrava al restaurant que tres germans gironins havien muntat a la part del darrere del local que regentaven els seus pares.  Va ser l’inici d’una relació que, amb els anys, s’ha anat fent forta i encara avui, si mai aneu al Celler de Can Roca, us rebran amb una copa de benvinguda del nostre Brut Reserva edició especial. 

albet i noya al celler de can roca

El passat dissabte, 5 de febrer, fou el dia escollit per celebrar l’efemèride. 31 anys més tard, un equip d’Albet i Noya dinava al celler de Can Roca amb la companyia de Joan Rabassedas, amic personal de Josep Roca i un personatge clau en la relació d'Albet i Noya i el triestrellat restaurant gironí.

pitu_roca_josep maria albet i noya

 

vins albet i noya

Durant el dinar es van poder tastar algunes anyades històriques d'Albet i Noya així com també vam poder ensenyar a Josep Roca i al seu equip les novetats que sortiran al mercat els propers mesos. El reputat sommelier va mostrar el seu intetrès per un dels grans projectes on està involucrat Albet i Noya, les VRIAACC (Varietats Resistents i Autòctores Adaptades al Canvi Climàtic) i va augurar molts més anys de relació entre el restaurant i el celler.

D'on ve la relació Albet i Noya i El Celler de Can Roca?

Estar en el lloc adequat en el moment just. Així podríem definir la història d'Albet i Noya i el Celler de Can Roca. I és que una ampolla compartida entre dos amics que havien fet la mili junts i que, casualment. s'havien casat el mateix dia, (Josep Roca i Joan Rabassedas) fou la clau perquè el sommelier es fixés en aquell petit celler de Subirats que havia optat per l'esbojarrada idea d'elaborar vins ecològics lliures  de pesticides.

Des d'aleshores, a Albet i Noya hem elaborat el vi escumós oficial del restaurant. El Clàssic Penedès Brut Reserva Celler de Can Roca està elaborat amb les varietats xarel·lo, macabeu, parellada i chardonnay i té més de 20 mesos de criança en ampolla. El trobareu al Celler de Can Roca i també a la resta de restaurants del grup: Rocambolesc, Casa Cacau, Normal i Mas Marroch.

cava celler de can roca clàssic penedes

Vins escumosos d'Albet i Noya

 

 

 

 

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar