Actualitat

Albet i Noya

Tast anual de James Suckling

Tast anual de James Suckling

El prestigiós crític de vins James Suckling ha puntuat amb bona nota alguns dels vins d’Albet i Noya.

Destaca sobretot el vi blanc Lignum 2018 que, amb 92 punts,  ha seduït l’americà pel seu gran equilibri entre “la frescor però també per la intensitat que aquest blanc ens ofereix”. El Lignum Blanc és un cupatge de xarel·lo, chardonnay i sauvignon blanc i té un lleuger pas per fusta, fet que li atorga aquesta doble cara en frescor i maduresa.

Tasta'l

També ha tingut bona puntuació, 91 punts, el negre La Milana 2015, un vi provinent de la finca Can Milà de la Roca elaborat amb les varietats merlot, ull de llebre i cabernet. Fa uns mesos, La Millana 2015 ja es va consolidar com a millor vi negre de criança del Penedès al 53è Concurs Tastavins de la DO Penedès.

Finalment, els joves de la casa, el Curiós Xarel·lo i el Curiós Ull de Llebre, també han superat la línia dels 90 punts al tast de James Suckling, un tast que ha comptat amb més de 2500 vins espanyols en el seu recent viatge a La Rioja.

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar