Actualitat

Albet i Noya

Els negres d'Albet i Noya triomfen al Penedès

Els negres d'Albet i Noya triomfen al Penedès

Medalles d'or per la Milana i el Curiós Ull de Llebre al 53è Concurs Tastavins de la DO Penedès

De tots és sabut que el Penedès és un territori famós i valorat pels seus vins blancs i escumosos. Però els vins negres d’Albet i Noya han aconseguit de sempre fer-se un lloc entre els vins més valorats d’arreu del món. Una prova més n’és el recent resultat del 53è Concurs Tastavins de la DO Penedès on hem obtingut medalles d’or en les dues categories dedicades a les varietats negres.

vins negres del penedes

Així, en vins joves, el Curiós Ull de Llebre s’ha endut la màxima distinció i, en vins de criança, l’or ha estat per La Milana 2015, un vi provinent de la Finca Can Milà de la Roca elaborat amb les varietats merlot, ull de llebre i cabernet.

Pel que fa a les medalles de plata destaca el guardó del Clàssic Penedès Brut 21 2016 (parellada i chardonnay). Altres vins d’Albet i Noya amb medalla de bronze van ser el Xarel·lo Curiós 2018, el Xarel·lo El Fanio 2018 (amb criança amb ous de ciment i botes d’Acàcia) i el rosat Curiosa 2018 (pinot noir i syrah).

 

 

Tasta els vins negres del Penedès! Te'ls portem a casa en 24 hores. 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar