News

Albet i Noya

A New Gold Medal at Mundus Vini in Germany

A New Gold Medal at Mundus Vini in Germany

The latest vintage of this iconic Albet i Noya wine has won another gold medal, this time at the international Mundus Vini contest.

Reserva MartíEl Reserva Martí 2011 no deixa de donar-nos alegries. La nova anyada d’aquest vi icona d’Albet i Noya, que va sortir al mercat a principis d’any, ha tornat a endur-se una medalla d’or al Tast de Primavera que ha fet l’editorial alemanya Meininger dins el concurs internacional Mundus ViniAquest tast de primavera es considera la prèvia de la fira Prowein, que se celebra a Düsseldorf del 18 al 20 de març, i en el qual hi tornarem a ser presents.

Fa pocs dies, us explicàvem la història que hi ha darrere d’aquest vi, elaborat per primer cop l’any 1994 i que, essent el primer vi de cupatge del celler, està dedicat a Martí Albet i Esteve, fill de Josep Maria Albet i Noya.

El Reserva Martí 2011 està elaborat la millor selecció de les varietats cabernet sauvignon, ull de llebre, merlot i syrah. Té 2 anys de criança en botes noves de roure francès i un posterior repòs en ampolla de 4 anys. Fa poques setmanes va rebre una altra medalla d’or a la fira Milléssime Bio de Montpellier i, al setembre, també va ser guardonat pel mateix certamen Mundus Vini. 

  |    |  

More stories that may interest you