Sostenibilitat

Objectius de desenvolupament sostenible

Descobreix què fem

Correm per la natura

Correm per la natura

Albet i Noya participa a la UltraClean Marathon

Albet i Noya ha format part de la 6a UltraClean Marathon, una cursa que té com a peculiaritat que, a part de córrer o caminar, els participants també fan una acció de neteja pels boscos i camins del recorregut. És el que popularment es coneix com a PLOGGING (conjunció entre la paraula sueca PLOCK UP - recollir - i JOGGING - córrer-).

Albet i Noya, que ja ha estat patrocinador de la cursa en anteriors ocasions, ha fet enguany un pas més en la seva implicació i ha esponsoritzat un equip de 6 corredores que participaran en nom del celler. Amb aquesta participació, Albet i Noya farà la seva donació a la Fundació Miranda, una entitat sense ànim de lucre ubicada al parc del Garraf i pionera en recuperar cavalls reintroduin-los en espais naturals.

L'Ultra Clean Marathon 2024 s'alça com una experiència única a Catalunya que abraça la sostenibilitat, la solidaritat, l’esport i la passió per la natura. La sisena edició de la cursa de referència de plogging  a Catalunya, organitzada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura(XCN) i l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), es desenvoluparà el 16 de març de 2024 a la comarca d'Osona. La cursa, apadrinada per l’aventurer i divulgador de la sostenibilitat, Albert Bosch, travessarà pels paisatges de la plana d’Osona, el massís de les Guilleries, Sau o els paratges que voregen el riu Ter, amb sortida i arribada a Vic. A la meta, els participants podran gaudir, com no,  d'una copa d'Albet i Noya.

 

 

Salut i Benestar Ciutats i comunitats sostenibles Aliança pels objectius
  |    |  

Més noticies que et poden interessar