Actualitat

Albet i Noya

Obtenim el segell

Obtenim el segell "Sustainable Wineries for Climate Protection"

És una passa més amb el nostre compromís envers la sostenibilitat

Albet i Noya hem estat distingits amb el segell "Sustainable Wineries for Climate Protection" (Cellers Sostenibles per a la Protecció del Clima). Aquest reconeixement és el resultat del nostre compromís constant amb la preservació del medi ambient i la recerca en l'elaboració de vins ecològics i de qualitat.

Des de la seva creació el 2015, el segell "Wineries for Climate Protection" ha estat un referent en matèria de sostenibilitat ambiental en el sector vinícola. Ara, amb l'evolució cap a "Sustainable Wineries for Climate Protection", ens hem proposat assolir estàndards encara més exigents, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i abastant criteris de sostenibilitat social, econòmica i de governança. El segell està gestionat des de la Federació Espanyola del Vi (FEB) i és l'únic segell ambientat que treballa en exclusivatat dins el món del vi.  El segell SWfCP  se suma així a l'obtenció, l'any 2023, de la ISO14001, de gestió medioambietnal.

La certificació SWfCP no només reconeix el nostre compromís actual, sinó que també ens impulsa a seguir millorant en els quatre pilars fonamentals: ambiental, social, econòmic i de governança. Ens comprometem a continuar innovant i adoptant pràctiques sostenibles en totes les nostres operacions, amb l'objectiu de contribuir positivament al cuidat del nostre planeta i les futures generacions.

Moltes gràcies a tots els nostres amics, clients i col·laboradors que formeu part de nosaltres en aquest viatge cap a un futur més sostenible.

  |    |  

Més noticies que et poden interessar