Actualitat

Albet i Noya

Nova carta digital

Nova carta digital

Reduïm residus i ajudem a les persones.

Estrenem una nova carta pel winebar d'Albet i Noya totalment digitalitzada, fet que ens permetrà realitzar canvis i actualitzacions sense haver de generar nous residus. Així mateix, hem confiat amb la fundació ILERSIS,  a través del seu servei de packaging en fusta, que ens ha imprés els plafons amb el codi QR per consultar la carta del winebar d'Albet i Noya.

El winebar d'Albet i Noya està obert tots els dies de 10 a 14:30h i allà, a part de poder degustar tots els vins d'Albet i Noya a copes, també hi trobaràs una àmplia gamma de productes gastronòmics ecològics, de proximitat o amb valor social. Consulta la carta del winebar.

La Fundació Privada Ilersis és una entitat de caràcter social sense ànim de lucre amb més de 40 anys d’història a Lleida. Treballa per la integració de persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social, fonamentant-se en les àrees Social i Laboral.

Fi de la Pobresa Reducció de les desigualtats Consum i producció responsables
  |    |  

Més noticies que et poden interessar