Actualitat

Albet i Noya

Els millors sommeliers del món tasten El Corral Cremat

Els millors sommeliers del món tasten El Corral Cremat

Albet i Noya ha format part de l’exclusiu tast World’s Best Sommelier Selection.

Sota la batuta de Josep ‘Pitu’ Roca, s’han reunit a Anglaterra els sommeliers i caps de sala dels restaurants que encapçalen la llista 50 The Best i han tastat una acurada selecció de vins d’arreu del món, entre ells el Clàssic Penedès Corral Cremat 2013.

Sommeliers de restaurants com Central (Lima  i actual número 1 a la llista 50 the Best), Disfrutar (Barcelona), DiverXO (Madrid), The Jane (Bèlgica), Quintonil (Mèxic), Alchemist (Dinamarca) o Gaggan Anand (Bangkok) formaven part del grup de 30 sommeliers d’arreu del món que han tastat i valorat més de 130 vins, acuradament seleccionats i convidats a participar.

Del Corral Cremat 2013 el grup de selectes sommeliers n’han destacat el seu atractiu amb una “efervescència potent i contundent  i amb notes de prunes, préssecs, avellana, caramel i brioix. Ideal per maridar amb peixos grassos com ara un verat a la brasa”.

El Corral Cremat 2013 és un dels vins més reconeguts d’Albet i Noya. Amb només 3 anyades al mercat, ja s’ha consolidat com un dels escumosos de referència. L’any 2023  es va endur al guardó Gran Vinari d’Or al Millor Escumós de Catalunya i ha estat nomenat dos cops Best in Show dins els premis Decanter 2022 i 2023.

El Corral Cremat 2012 és un Clàssic Penedès elaborat 100% amb Xarel·lo i amb més de 10 anys de criança. Prové d’un paratge molt especial que du el seu mateix nom al bell mig de les muntanyes d’Ordal. Es tracta d’un conjunt de parcel·les, en forma d’amfiteatre, envoltades de boscos i orientades al sud, fet que li dona molt poques hores de sol, una maduració del raïm molt lenta i una acidesa elevada, ideal per fer escumosos de llarga criança.

Descobreix el Corral Cremat

  |    |  

Més noticies que et poden interessar