Actualitat

Albet i Noya

40 anys de vins ecològics i de TV en català

40 anys de vins ecològics i de TV en català

Els vins d'Albet i Noya presideixen la gala 40 anys i una nit de TV3

La setmana passada TV3 celebrava els 40 anys d’emissions en català amb una gran festa als estudis centrals de Sant Joan Despí. Albet i Noya vam tenir la sort de ser presents a la gala i poder brindar amb els més de 200 convidats on hi havia les cares més conegudes d’aquests 40 anys de televisió catalana.

El Clàssic Penedès Efecte va ser el vi escollit per presidir la gala presentada per Albet Om i que es va emetre divendres  19 de gener en prime time a TV3.

L’elecció del vi Efecte no va ser casual i és que Albet i Noya també vam ser pioners, fa més de 40 anys, en elaborar vins de forma ecològica sense pesticides ni productes químics a la vinya. Una filosofia que, al llarg de quatre dècades s’ha anat estenent a tot el territori com l’efecte papallona que marca l’etiqueta.

Mira el vídeo!

Moltes gràcies a TV3 per comptar amb nosaltres en aquesta fita tan important. Felicitats!

  |    |  

Més noticies que et poden interessar