Actualitat

Albet i Noya

Festival de Cinema del Medi Ambient

Festival de Cinema del Medi Ambient

I ens vestim amb Entrem Tinta!

Albet i Noya ha sigut un dels patrocinadors del SunCine, Festival de Cinema del Medi Ambient. Aquest festival, que enguany celebrava la seva 30a edició ha reunit a Barcelona, Calafell i Viladecans una bona colla de pel·lícules i documentals que tenen la preservació del medi ambient com a principal temàtica. Cintes com Zoofobia (guanyadora del Sol d'Or al Millor Documental), Amalur (premi Mirades del WWF); La Batalla del Viento (Sol d'Or al millor documental de producció espanyola), entre altres guardons i reconeixements.

Els vins ecològics d'Albet i Noya han estat presents a les gales d'inauguració i cloenda i més de 500 persones han pogut gaudir de la nova imatge dels vins joves d'Albet i Noya, els ICONES. A més, per l'ocasió, a Albet i Noya ens hem vestit amb unes samarretes especials elaborades per Entrem Tinta, un nou servei del grup cooperatiu Entrem, que treballa per  donar feina a persones amb disCapacitat i trastorn de salut mental.Ha sigut per nosaltres un honor posar el nostre granet de sorra, tant en la posada en marxa de serigrafia d'Entrem com també en la divulgació de la preservació del medi ambient gràcies a iniciatives pioneres com el Suncine.

 

 

Fi de la Pobresa Acció climàtica Aliança pels objectius
  |    |  

Més noticies que et poden interessar