Actualitat

Albet i Noya

Grup Cooperatiu Entrem

Grup Cooperatiu Entrem

El 3% de les vendes on-line per a col·lectius vulnerables

Ja fa tres anys que Albet i Noya col·labora estretament amb el grup cooperatiu local Entrem, que vetlla per la inserció laboral de persones amb malalties de salut mental o risc d'exclusió social. Tant és així que aquest 2023 hem decidit aportar-hi el 3% de totes les vendes de la nostra botiga on line (albetinoya.cat/shop).

D'aquesta manera, tu pots gaudir dels nostres vins i a la vegada contribuir en generar llocs de feina i formació per a col·lectius vulnerables.

La relació d'Albet i Noya amb el Grup Cooperatiu Entrem va sorgir l'any 2020 arran de la pandèmia i l'elaboració d'un vi solidari que reinvertia els seus beneficis en l'alfabetització digital dels usuaris del grup. A partir d'aquí són moltes les accions que hem fet plegats com ara el servei de neteja del departament d'enoturisme els caps de setmana, feines puntuals d'embalatge i manipulació o la recollida d'olis usats per fer-ne biodiesel.

 

Fi de la Pobresa Treball digne i creixement econòmic Reducció de les desigualtats
  |    |  

Més noticies que et poden interessar