Actualitat

Albet i Noya

Receptes d’estiu per maridar amb els vins d’Albet i Noya

Receptes d’estiu per maridar amb els vins d’Albet i Noya

Us proposem receptes fresquíssimes per maridar amb els nostres vins més estiuencs. Totes elles tenen un protagonista en comú, el fantàstic préssec d’Ordal.

Aguachile vegà de préssec

Plat originari de la costa del pacífic mexicà. Normalment, s'elabora amb gambetes o cloïsses però nosaltres li hem volgut donat una volta i presentar-vos un plat vegetarià, que combina la dolçor dels nostres préssecs locals amb l'acidesa, la sal i el picant de l'aguachile

Trossegem carabassó, ceba morada i préssec d'Ordal (amb o sense pell segon els gust) i el barregem amb una vinagreta a base de coriandre, suc de llima, bitxo, aigua, sal i pebre.

aguachile vegano albet i noya

Ho maridem amb un vi rosat Curiosa i tindrem una taula plena de color i alegria.

compra el vi!

Trempó mallorquí fet a Ordal

No hi ha amanida més fresca que un trempó mallorquí elaborat amb tomàquets, pebrot verd i ceba tendra. Tot ben picadet i amanit amb oli verge d'oliva i una mica de sal. En alguns indrets de Mallorca endolceixen l'amanida amb albercocs de temporada. Aquí, hem decidit fer-ho amb la nostra fruita més nostrada: el préssec de vinya d'Ordal.

trempó mallorquí nova versió recepta d'estiu

Per acabar de fer-ho més refrescant, ho acompanyarem amb el nou vi d'Albet i Noya La Volada.

Descobreix el vi!


Fals steak tartar de secallona i préssec

Una recepta de Caram Caram  amb producte local  de Subirats.
Agafarem una secallona especial de Cal Estevet amb aroma a préssec d'Ordal i l'esmicolarem ben petita. Agafarem el préssec i el tallarem també a daus molt petits. Per unir aquests dos elements, afegirem dues cullerades de melmelada de préssec d'Ordal de les Filos i ho remenarem. Ho servirem tot d'una (important no deixar-ho reposar) i ho rematarem amb unes gotetes de vinagre Amarae de Masia Still i uns quants nibs de cacau de Simón Coll (opcional)

recepta d'estiu tartar de pressec

Us quedarà perfecte amb el vi negre Lignum! Amb cos però refrescant a la vegada.

Compra el vi!

Albergínia al forn amb salsa de iogurt i préssec

Una recepta amb aires de l'Orient Mitjà que us farà viatjar sense sortir de casa. Agafem una albergínia, la tallem per la meitat i la posem al forn. Si volem donar-li un toc més fumat també ho podem fer a la brasa o passar-la una mica pels fogons a foc viu. Per fer la salsa agafarem iogurt grec i hi afegirem all picat, llimona i tantes espècies com vulgueu. És un plat que se serveix fred, posant l'albergínia, la salsa per sobre i, en la recepta original, grans de magranes per sobre. Nosaltres la fem de temporada i hi afegim trossets de préssec d'Ordal. Si ho preferiu també podeu triturar l'albergíniai servir-ho untat amb un tros de pa com si fos mutabal.

Hem acompanyat la recepta amb el Brut Natural Ancestral per donar-li un toc rústic, però us maridarà perfectament amb qualsevol Clàssic Penedès.

 

Nou dinar sostenible al celler

Saps que si vens a visitar-nos, et pots quedar a dinar al nostre jardí amb vistes a les vinyes? Gaudeix del nostre ecobruch de temporada! Ara amb sopa de meló i menta, escalivada i amanida freda de patata i olivada.  Més informació i reserves a la nostra web.

ecobrunch sopa de meló

 

  |    |  

Més noticies que et poden interessar