Actualitat

Albet i Noya

3 Propostes gastronòmiques singulars pel mes de febrer

3 Propostes gastronòmiques singulars pel mes de febrer

Albet i Noya us proposa 4 idees gastronòmiques per amenitzar el mes de febrer. Les podeu gaudir tot l’any, però si les descobriu amb nosaltres segur que les viureu molt més intensament.

1.Els vins del Penedès amb els cheescakes més trendy de Barcelona

Arribats a aquest punt, poca gent no coneix el pastisser Jon Cake que ha revolucionat la ciutat amb els seus pastissos de formatges. L'any 2021, en plena pandèmia i els restaurants tancats, en Jon (un enginyer aeronàutic reconvertit a cuiner) va decidir posar-se a fer pastissos de formatge i repartir-los a domicili. L’èxit va ser tan aclaparador, que ha acabat obrint un obrador al barri del Born on cada dia s’hi formen llargues cues per degustar els seus pastissos fets amb tota classe de formatges.

albet i noya i joan cake

Comprar El Fanio

                                                                                                             Comprar vins ecològics d'Albet i Noya

Tast de vins a Barcelona

Si els vols tastar, el seu obrador a Barcelona està al carrer Assaonadors, 29. Per part nostra, el passat 8 de febrer vam tenir la sort de particiopar en un tast de vins molt especial al celler El Tros de Barcelona. Es van tastar 5 vins de la DO Penedès amb 5 pastissos de formatge de Jon Cake. El sommelier Xavi Viles va seleccionar el vi Dolç Adrià (100% garnatxa) per maridar amb aquestes postres tan de moda a la ciutat.

2.Menjar-te Catalunya, comarca a comarca

Un projecte nascut en pandèmia i amb un ADN 100% Penedesenc. Caram Caram és una idea de Clara Soler i Gemma Muray que han voltat per tot Catalunya buscant productes gastronòmics singulars i te’ls porten a casa teva amb una capsa regal plena de sorpreses. La iniciativa, nascuda el 2020, ha estat guardonada amb el premi Futurisme de l'Ajuntament de Barcelona.

caram caram albet i noya

TastaComarca a cegues i al jardí d’Albet i Noya.

El proper dissabte 12 de febrer descobrirem aquest projecte al celler amb un nou Tast a cegues amb vins d’Albet i Noya i productes gastronòmics de la comarca de l’Urgell. No volem fer spoilers, però hi haurà xocolata negra amb tòfona, confitura de ceba i ceps o la vinagreta Quimvaparir. Inscripcions aquí!

3. El Gall del Penedès com mai l’havies vist

A Albet i Noya som molt fan del projecte Gall de Penedès amb Embotits Mallart i és per això que a partir d’ara podreu tastar els seus productes en el nostre winebar i també a algunes de les activitats del celler. Gall del Penedès IGP és una associació de de criadors que treballa des de fa anys per a la preservació de la raça autòctona de gall negre del Penedès. Des de 2020 ha establert una col·laboració amb Embotits Mallart per tal de crear una línia de productes on el gall del Penedès IGP n’és el protagonista. Per la seva banda, embotits Mallart és una empresa centenària de La Llacuna que, a través de la fundació Mas Albornà, dona feina i millor qualitat de vida a persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió.

albet i noya i el paté rustic de gall del Penedes

Comprar Lignum Negre

Nous productes  al winebar

A partir del mes de febrer pots venir a degustar el Paté Rústic de Gall del Pendès al nostre winebar (obert tots els dies de 10 a 14:30h) i també podràs degustar altres productes sorprenents a una de les activitats estrella del celler: el dinar a les vinyes amb Ecobrunch. 

 

4. La millor botifarra d'ou de Catalunya

I, un any més, la millor botifarra d'ou de Catalunya neix ben a prop del celler Albet i Noya. Cal Estevet, embotits d'autor d'Ordal, han tornat a guanyar aquest any el primer premi en el concurs de botifarres d'ou que oganitza el Gremi de Xarcuters de Catalunya. I no només això, també han estat finalistes al projecte més curiosa per  la seva botifarra d'ou amb croissant i pernil curat

botifarra d'ou de cal estevet

Comprar xarel·lo Curiós

Comprar La Milana Negre

Si veniu al nostre winebar el cap de setmana de Carnaval (26 i 27 de febrer), les podreu tastar.

                                                                                                             Comprar vins ecològics d'Albet i Noya

  |    |  

Més noticies que et poden interessar