Ja ha començat a Sant Pau la 13a edició del Mercat del Préssec d'Ordal, que reuneix, en un mateix espai, els diferents productors dels municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès i proposa un complet programa d’activitats amb aquesta fruita de secà com a protagonista.
Com ja és habitual, i en col·laboració amb els restaurants de la vila, Albet i Noya organitza una nova edició de la Ruta de tapes pel Mercat del Préssec d'Ordal on es mariden els vins del celler amb diferents plats elaborats pel xef de Sant Pau d’Ordal Pere Massana, del restaurant Cal Pere del Maset, i Santi Amigó, de Cal Xim.
Enguany, com a novetat, s’incorpora a l’activitat un tast de melmelades de préssec a càrrec de Les Filos, un projecte emprenedor d’una família de Subirats que van decidir elaborar confitures i almívars amb els presseguers que tenien a la seva finca com a alternativa a la simple recol·lecció.
L'activitat consisteix:
- Visita al celler Albet i Noya
- Desplaçament a Sant Pau d'Ordal.
- Descoberta del mercat i els famosos préssecs d'Ordal a la parada de Les Filos
- Tast a Cal Xim. Milfulls de préssec d'Ordal marinat i a la brasa amb fetge d'ànec a la brasa amb l’escumós Efecte Brut Reserva.
- Tast a Cal Pere del Maset. "Gazpatxo" de préssec d’Ordal amb gelatina de viognier amb el vi blanc 3 Macabeus 2016 / Melós ibèric estofat amb préssec amb el vi negre La Milana 2014
Dates i informació:
Juny (dissabte 16). Juliol (diumenge 8, dissabte 14 i diumenge 29). Agost (dissabte 4)
Horari i punt de trobada: 10.30h a Albet i Noya (Can Vendrell de la Codina)
Preu: 16€/persona
Indispensable reserva prèvia a visita@albetinoya.cat o trucant al T.93.899.48.12
Sol·licitar informació o reserva