Descobreix l'Origen: visita al celler, tast de vins in-situ i menú degustació

Coneix el celler i alguns dels seus vins més emblemàtics tastant-los en el punt on neixen.

Començarem l'activitat explicant els inicis en la viticultura ecològica. Tot seguit, continuarem el recorregut pels diferents espais del celler amb un tast in-situ dels vins allà on neixen. La sala de bótes, la cava antiga o la zona dels ous de ciment són alguns dels racons que amaguen històries i vins emblemàtics creats per Josep Maria Albet i Noya.
L’activitat acabarà amb un dinar basat en un menú degustació a un dels restaurants més vanguardistes de Sant Pau d’Ordal, Cal Pere del Maset.
Una activitat on es brinda el millor de cada casa i on gaudir de 8 dels nostres vins amb la gastronomia local més autèntica.
Descarregar menú

EL RESTAURANT TANCA PER VACANCES DEL 16 AL 21 D'AGOST, AMBDÓS INCLOSOS

Preu: 65 €
Visita disponible tot l'any



Solicitar informació o reserva:

Horaris:

Feiners : de 9h a 13.30hi de 15h a 18h
Dissabtes, diumenges i festius : 10h a 14.30h

Cal reservar prèviament

GPS: Lat 41º23.072'N Long 001º48.404'E