Activitat primavera: escumós i dolç, tot un "clàssic"

Albet i Noya i Pastisseria Bertran organitzen un maridatge de tres Clàssic Penedès amb tres postres creades per a l'ocasió

Aprofitant l'arribada del bon temps, treiem les nostres millors bombolles per tal de festejar la primavera amb les creacions dolces del mestre pastisser Ramon Bertran, de la Pastisseria Bertran de Vilafranca del Penedès.

Això serà però al final de l'activitat, ja que primer visitarem el celler per conèixer el procés d'el·laboració dels vins ecològics. A continuació, es gaudirà al jardí de la finca del tast maridatge dels tres Clàssics Penedès acompanyats de tres creacions pastisseres i un regal dolç al final: una copa del vi Dolç Adrià 2007 amb merenga seca de cirera.

Preu: 17 €

  • Abril
  • dies 24 a les 11.30h


Solicitar informació o reserva:

Horaris:

Feiners : de 9h a 13.30hi de 15h a 18h
Dissabtes, diumenges i festius : 10h a 14.30h

Cal reservar prèviament

GPS: Lat 41º23.072'N Long 001º48.404'E